Be the first to be notified!

latestfootballmedia October 10, 2019

Liverpool rivals for the Premier League title Man City are facing a deepening of their injury crisis as two new defenders pick up injuries. Liverpool are top of the Premier League by eight points after eight games played and their nearest rivals Man City are in a mini-injury crisis with two more players joining the […]

latestfootballmedia October 9, 2019

Liverpool midfield Gini Wijnaldum has spoken about Real Madrid’s remarkable Champions League-winning run Gini Wijnaldum wants Liverpool to emulate Real Madrid’s Champions League dynasty as he explained the ‘addictive’ nature of winning silverware. The Reds earned their sixth European Cup by beating Tottenham Hotspur 2-0 in June, sparking wild scenes of celebration in Liverpool the […]

latestfootballmedia October 7, 2019

Liverpool are hopeful Mohamed Salah has avoided serious injury after the forward limped off during the win over Leicester City on Saturday. Jurgen Klopp reacted furiously to Hamza Choudhury’s challenge on Salah, insisting the Leicester midfielder should have been sent off. Salah was withdrawn after being hacked down by Choudhury and there were fears he […]

latestfootballmedia October 5, 2019

Për të pasur sukses në jetë nevojiten dy gjëra: injoranca dhe besimi në veten. Shko në Parajsë për klimën, në Ferr për shoqërinë. Mos ec vërdallë dhe të thuash se bota të ka borxh një jetë. Bota nuk të ka borxh asgjë. Ishte më parë këtu. Pleqëria është çështje e mendjes mbi materien. Nëse nuk […]