Latest Football Media

Pamje e shtëpisë luksoze të Bleros që kap vlerën e 350 mijë eurove

Shtëpia e tyre ndodhet në një kompleks të mbyllur në Prishtinë dhe ka vlerën 350 mijë euro.

Ajo është super luksoze dhe Blero sapo ka zbuluar pamje brenda saj. Ai ka publikuar në Instagram një video ku tregon pjesën e pishinës.

“Shtëpi e ëmbla shtëpi. Afrona Dika, më mungon”, shkruan Blero mbi video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *